Fertilitetskliniker i Göteborg

Göteborg är en av de svenska städer som har tätast mellan sina fertilitetskliniker och även den stad där pionjärerna inom fertilitetsbehandlingar har befunnit sig. Här finns ett flertal kliniker att välja mellan både inom privat regi och inom offentlig verksamhet. Som patient kan du välja vilken fertilitetsklinik i Göteborgsområdet som passar dig bäst oavsett om den är privat eller landstingsdriven. Sedan 1 april 2016 kan även du som singelkvinna få hjälp med fertilitetsutredning och eventuell IVF hos samtliga fertilitetskliniker i Sverige.

Remiss eller egen ansökan

Till klinikerna kan du komma på remiss från andra mottagningar eller vårdgivare. Men du har också möjligheten att själv skriva en egen vårdbegäran direkt till klinikerna och behöver därmed inte gå igenom någon annan mottagning eller vårdcentral. Tänk på att du kollar upp vad som gäller för kliniken i fråga så att du får precis rätt hjälp för din situation.

Fertilitetsklinik Göteborg

Fertilitetscentrum

I Göteborg hittar du Nordic IVF och Livio som även internationellt är kända för sina mycket goda resultat och sin höga kvalitet. I Sverige satsa det på högsta medicinska kvalitet och bästa omhändertagande och i dagsläget har man hjälpt åtskilliga par som drabbats av ofrivillig barnlöshet.

Underlätta för patienterna

Många utav klinikerna samarbetar med Göteborgs kvinnokliniker för att kunna ge så bra hjälp och vård som möjligt i en för patienterna mycket känslosam och jobbig situation. Dessa kvinnokliniker tar hand om den inledande utredningen innan patienterna sedan slussas över till någon klinik för att påbörja IVF. Göteborg har även fertilitetskliniker där man erbjuder nedfrysning av obefruktade ägg. För att minska resorna för patienter boende utanför Göteborg samarbetar vissa av klinikerna med en lång rad läkare, så kallade hemortsläkare, som sköter för- och efterbehandlingar vid IVF så att patienterna slipper åka in till kliniken fler gånger än nödvändigt.

Boka tid för rådgivning

https://xn--fertilitetsrd-0fb.se/
juni 2019
mån tis ons tor fre
2728293031
34567
1011121314
1718192021
2425262728
2018-09-13T14:39:37+00:00